مواد لازم:
گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
پیاز درشت ۱ عدد
جعفری خرد شده ۱ بسته
فلفل دلمه ای ۱ عدد
فلفل قلمی ۳ عدد
رب گوجه ۳ ق غ پر
نان لواش ۲ بسته
روغن برای سرخ کردن
نمک،فلفل،زردچوبه و پودر سیر به مقدار لازم
طرز تهیه سمبوسه خوزستان:
اول همه مواد را خرد می کنیم. پیاز را در تابه با کمی روغن سرخ میکنیم فلفل دلمه ای و فلفل قلمی را اضافه کرده و سه چهار دقیقه تفت می دهیم.
سپس گوشت را میریزیم و خوب سرخ میکنیم.
وقتی گوشت به روغن آمد ادویه ها ، نمک و جعفری را اضافه میکنیم و ۴ دقیقه تفت میدهیم سپس رب را ریخته و به مدت ۵ دقیقه می پزیم و خاموش می کنیم.
مواد را می گذاریم سرد شود سپس نان ها را از وسط برش میزنیم.
و مقداری از مواد را میان نان ریخته و لوله میکنیم. در آخر هم در روغن سرخ میکنیم.